Mabel aan het woord


"Ik sta voor gezondheid, mystiek, wetenschap, harmonie en liefde"


Over Mabel

Mabel van den Dungen (57) is een autoriteit op het gebied van gezondheid en zelfontwikkeling. Ze is gecertificeerd als Hormonal profiler, NLP Master coach. Haar expertises zijn; hypnotherapie, hypnose, EFT, en Voice Dialoque. Ze is oprichter van het Intermittent Fasting Instituut Nederland, Master Kettlebell instructor en volgde bij Prof. Leo Pruimboom een deel Klinische Neuro Psycho Immunologie. Ze schreef en presenteerde voorheen TV-formats en heeft nu haar eigen YT channel ‘Mabel Vlogt’. Adviseerde grote bedrijven als Nestle Nederland, Dirk van den Broek en was hoofdredacteur van verschillende bladen zoals Garp* Het blad voor hoger opgeleide en het Huis aan huis blad ‘Lekker doen’. Ze schreef zestien zelf-ontwikkelingsboeken, waaronder het handboek voor de NLP ‘Word je eigen Master coach’, ‘Verlicht in 1 seconde’, ‘Intermittent Fasting wetenschappelijk 2x zo veel afvallen’, Masterclass in Wonderen’ en ‘Ambassadeur van de liefde’ Ze woont in een huis vol spirits & angels in haar Badhoevedorp, waar ze ook haar praktijk heeft. Haar adagium is: ‘Ik ben geen waarzegger, maar ik weet wel alles’.

Binnenkort onlineOnvoorwaardelijk van jezelf houden, hoe doe je dat Mabel?


‘Die vraag kreeg ik de afgelopen tien jaar bijna dagelijks gesteld. En daarom ben ik zo ontzettend trots en dankbaar dat ik met ‘Mabels Masterclass in Wonderen, een liefdesreis terug naar jezelf’, jou het verlossende antwoord mag geven hoe jij jezelf onvoorwaardelijk liefhebt en wonderen aantrekt.

Dus als jij zaken ervaart als:

  • Ik ben te dik
  • Ik ben mislukt
  • Ik ben niet goed genoeg voor liefde en of financiële overvloed

En wil je graag naar:

  • Sexy, fit en supergezond zijn
  • Onvoorwaardelijke zelfliefde
  • Alle denkbare magische wonderen

Volg, lees en ervaar dan ‘Mabels Masterclass’. Het verschijnt als workshop, boek, als luisterboek, als ebook en als 6-weekse online Masterclass.

Heb je nu al vragen? Neem gerust contact met mij op: [email protected]
Mabel over deze Masterclass

Herprogrammeer je software met een duidelijk stappenplan in een 6-weekse online cursus.


Vivian Reijs -TV presentatrice

Lieve Mabel, puur, authentiek en wijs ben jij, jij helpt zoveel vrouwen wonderen te ervaren in hun leven, inclusief mij. Niet zweverig, maar juist met 'n vleugje humor geef jij ons het grootste cadeau terug: Zelfliefde. Ik raad iedereen aan samen met jou deze reis aan te gaan.

Marion Pauw - Schrijfster

Lieve Mabel, alle wonderen in mijn leven waren er al. Ik zag het allen nog niet. Jij wel. Je hebt me bij de hand genomen en me naar ze toe geleid. Met je enorme bron aan kennis, je gekke roze randje en loepzuiver weten. Ik gun iedereen om ook dit prachtige traject te mogen afleggen.

Masja de Wilde
Energetisch Therapeut

De afgelopen 8 maanden heb ik het heksencollege van Mabel van den Dungen gevolgd. Het is voor mij een bijzondere, interessante reis geweest om mijn bewustzijn verder te vergroten. Mabel heeft mij met liefdevolle toewijding begeleid op mijn spirituele pad, ze was serieus, soms streng, maar bovenal humorvol….en altijd to the point! De kernvraag aan mezelf was steeds, wil ik uit angst leven of uit liefde? Dagelijks was er een filmpje van Mabel “A Course in Miracles” om me te herinneren aan de keuze voor liefde! Het samenzijn in een groep van heksen en tovenaars vond ik erg fijn en het samen delen heeft me diep geraakt in mijn hart! Ik voel me dankbaar en beveel Mabels heksencollege van harte aan!