Wat ontzettend fijn dat wij samen de tarotkaarten stap voor stap en met gemak gaan leren lezen en duiden. Tarot spreekt de taal van ons innerlijk weten. Wij richten ons op de eerste 22 kaarten, reis je met mij mee? Spannend! Wil je de cursus kopen en heb je geen creditcard? Neem dan ajb contact op met Mabel: [email protected]

Dit wat je mag verwachten!


Deel 1 De 22 tarot kaarten van de grote Aracana 

🍀 intuïtief tarot leren lezen

🍀 Officieel tarot leren lezen

🍀 Mabels manier tarot lezen 

🍀 e book 85 blz

🍀 22 kleurplaten

🍀 Geschiedenis van de Tarot

🍀 Grote arcana

🍀 ruim een uuraan filmpjes 

🍀 altijd toegang tot het materiaal!

🍀 tarot certificaat bij afronding

Hallo, dit is Mabel jouw tarotjuf


Mabel van den Dungen (57) wordt gezien als een autoriteit op het gebied van Intermittent Fasting en zelfontwikkeling. Ze is gecertificeerd Hormonal profiler, NLP Mastercoach; met als specialiteit hypnotherapie en haar eigen Brain Science technieken zoals Theta Meditatie. Ze is expert op het gebied van meditatie en Klinische Neuro Psycho Immunologie. Ze schreef 16 boeken. Ze werkt als healer en legt elke maand de tarot op haar youtube channel: Mabelstarot

Koop hier deel 1: De 22 grote geheimen van de Tarot

Het bewijs Banu

Mooie woorden van Banu Kiyak!


Lieve dames, 

Graag wil ik jullie feedback geven op de tarotcursus. 

Ik ben bijna klaar, morgen het laatste filmpje. En ik vond het heerlijk! Het kwam voor mij op een zeer geschikt moment (is natuurlijk altijd zo): mijn man is deze week in het buitenland, ik heb even geen klus staan, dus zodra ik mijn kind naar school had gebracht ging ik op mijn kantoortje een ‘lesje doen’. 

En zoals ik al zei, ik vond het heerlijk, het was heel meditatief en tijdens het inkleuren komt er ‘van alles voorbij’ qua gevoelens en gedachtes, echt heel fijn. Ik heb weer een behoorlijk stap gezet en daarom wil ik jullie danken voor de fijne cursus.

En ik zal nu niet zo snel voor een ander een kaart trekken (waar die ander bij is althans) want ik weet er nog veel te weinig van af. Maar voor mezelf trek ik nu wel iedere dag een kaart en zo leer ik ze steeds beter lezen. Maar wat het mij vooral heeft gegeven is een volgende, nieuwe stap in mijn persoonlijke ontwikkeling en dat voelt heel prettig.

Op de foto het bewijs!

Dank jullie wel en lieve groeten, 

Halina Reijn:


"Mabelstarot is zo zalig als je even een wegwijzer nodig hebt"