Voor mijn tweede online tarot cursus heb ik de blauwe, empathische en wijze Queen of Cups bereid gevonden de presentatie te verzorgen. Deze queen woont al een tijdje in mij en ziet de kaarten als haar familie. Elke kaart heeft een persoonlijkheid, die ze jou met meditaties per kaart laat voelen. Zodat jij de kaarten kunt binnengaan en je verbinden met hun wezens.

Leer hoe jij ook energie kunt voelen, duiden, liefhebben en tarot als jouw communicatiemedium te gebruiken. Reis je met mij mee? Spannend!

Wil je de cursus kopen en heb je geen creditcard? Neem dan ajb contact op met Mabel: [email protected] of bel 0620500255

Dit wat je mag verwachten!Deel 2 De 20 tarot kaarten van de Azen & Hofkaarten 

🍀 intuïtief tarot leren lezen

🍀 Officieel tarot leren lezen

🍀 Mabels manier tarot lezen 

🍀 e book 93 blz

🍀 20 kleurplaten

🍀 numerologie 

🍀 elementenleer

🍀 Kleine arcana

🍀 Ruim 1,5 uur aan filmpjes 

🍀 altijd toegang tot het materiaal!

🍀 tarot certificaat bij afronding

Dit is the Queen of Cups, jouw tarotjuf


Welkom, ik ben de beroemde blauwe, empatische en wijze Queen of Cups. Mabel heeft mij gevraagd de presentatie van de cursus op verzorgen. Ik woon al een tijdje in Mabel en zie de kaarten als mijn familie.

Queen of Cups is het alter ego van Mabel van den Dungen (57). Zij wordt gezien als een autoriteit op het gebied van Intermittent Fasting en zelfontwikkeling. Ze is gecertificeerd Hormonal profiler, NLP Mastercoach; met als specialiteit hypnotherapie en haar eigen Brain Science technieken zoals Theta Meditatie. Ze is expert op het gebied van meditatie en Klinische Neuro Psycho Immunologie. Ze schreef 16 boeken. Ze werkt als healer en legt elke maand de tarot op haar youtube channel: Mabelstarot

Heb je mijn aanbieding al gezien?

Je koopt nu de 3 delen voor €150,00!

Wil je dit? Neem dan contact met mij op [email protected]


€63

De kleine Arcana en de magie van de Hofkaarten en Azen (€ 76,23 inclusief BTW)

Halina Reijn


"Mabelstarot is zo zalig als je even een wegwijzer nodig hebt"


Banu Kiyak


Lieve dames, 

Graag wil ik jullie feedback geven op de tarotcursus. 

Ik ben bijna klaar, morgen het laatste filmpje. En ik vond het heerlijk! Het kwam voor mij op een zeer geschikt moment (is natuurlijk altijd zo): mijn man is deze week in het buitenland, ik heb even geen klus staan, dus zodra ik mijn kind naar school had gebracht ging ik op mijn kantoortje een ‘lesje doen’. 

En zoals ik al zei, ik vond het heerlijk, het was heel meditatief en tijdens het inkleuren komt er ‘van alles voorbij’ qua gevoelens en gedachtes, echt heel fijn. Ik heb weer een behoorlijk stap gezet en daarom wil ik jullie danken voor de fijne cursus.

En ik zal nu niet zo snel voor een ander een kaart trekken (waar die ander bij is althans) want ik weet er nog veel te weinig van af. Maar voor mezelf trek ik nu wel iedere dag een kaart en zo leer ik ze steeds beter lezen. Maar wat het mij vooral heeft gegeven is een volgende, nieuwe stap in mijn persoonlijke ontwikkeling en dat voelt heel prettig.

Op de foto het bewijs!

Brigitta de Roo


"Ik volg Mabel van den Dungen al vanaf dat zij met haar Tarot kanaal van start ging. Ze heeft zoveel kennis en kunde die ze als parels aan elkaar kan rijgen waardoor er een prachtig (richt)snoer ontstaat dat ik met liefde draag."


€63

De kleine Arcana en de magie van de Hofkaarten en Azen (€ 76,23 inclusief BTW)