Met trots presenteer ik mijn derde online tarot cursus. Voor degene die deel 1 en 2 al hebben gevolgd weten dat elke kaart een persoonlijkheid heeft, die je per kaart kunt voelen. Zodat jij de kaarten kunt binnengaan en je verbinden met hun wezens.

Leer hoe jij ook energie kunt voelen, duiden, liefhebben en tarot als jouw communicatiemedium te gebruiken. Reis je met mij mee? Spannend!

Wil je de cursus kopen en heb je geen creditcard of wil je gebruik maken van de aanbieding? Neem dan ajb contact op met Mabel: [email protected]

Dit wat je mag verwachten!


Deel 3 De 36 tarot kaarten van de kleine Aracana 

🍀 intuïtief tarot leren lezen

🍀 Officieel tarot leren lezen

🍀 Mabels manier tarot lezen 

🍀 e book 108 blz

🍀 36 kleurplaten

🍀 numerologie 

🍀 kleurologie

🍀 elementenleer

🍀 kleine arcana

🍀 2 uur aan filmpjes 

🍀 spiekbriefje 

🍀 altijd toegang tot het materiaal!

🍀 tarot certificaat bij afronding

Koop hier deel 3: Tarots kleine Arcana

Presentatie Juf Mabel van den Dungen


Welkom, ik ben Mabel van den Dungen (57). Zij wordt gezien als een autoriteit op het gebied van Intermittent Fasting en zelfontwikkeling. Ze is gecertificeerd Hormonal profiler, NLP Mastercoach; met als specialiteit hypnotherapie en haar eigen Brain Science technieken zoals Theta Meditatie. Ze is expert op het gebied van meditatie en Klinische Neuro Psycho Immunologie. Ze schreef 16 boeken. Ze werkt als healer en legt elke maand de tarot op haar youtube channel: Mabelstarot

Halina Reijn

"Mabelstarot is zo zalig als je even een wegwijzer nodig hebt"


Brigitta de Roo


"Ik volg Mabel van den Dungen al vanaf dat zij met haar Tarot kanaal van start ging. Ze heeft zoveel kennis en kunde die ze als parels aan elkaar kan rijgen waardoor er een prachtig (richt)snoer ontstaat dat ik met liefde draag."


Banu Kiyak


Lieve dames, 

Graag wil ik jullie feedback geven op de tarotcursus. 

Ik ben bijna klaar, morgen het laatste filmpje. En ik vond het heerlijk! Het kwam voor mij op een zeer geschikt moment (is natuurlijk altijd zo): mijn man is deze week in het buitenland, ik heb even geen klus staan, dus zodra ik mijn kind naar school had gebracht ging ik op mijn kantoortje een ‘lesje doen’. 

En zoals ik al zei, ik vond het heerlijk, het was heel meditatief en tijdens het inkleuren komt er ‘van alles voorbij’ qua gevoelens en gedachtes, echt heel fijn. Ik heb weer een behoorlijk stap gezet en daarom wil ik jullie danken voor de fijne cursus.

En ik zal nu niet zo snel voor een ander een kaart trekken (waar die ander bij is althans) want ik weet er nog veel te weinig van af. Maar voor mezelf trek ik nu wel iedere dag een kaart en zo leer ik ze steeds beter lezen. Maar wat het mij vooral heeft gegeven is een volgende, nieuwe stap in mijn persoonlijke ontwikkeling en dat voelt heel prettig.